top of page

Laddbox Inkl. installation fr. 6 990:-*

Har du en elbil men saknar laddbox, eller behöver du byta ut din befintliga elbilsladdare mot en ny? Vill du ha en laddbox hemma eller planerar ditt företag att sätta upp laddstolpar? Kista Elektriker sköter installationen åt dig oavsett typ och antal av laddstationer du behöver!

Laddbox installerat & klart

elektriker göteborg laddbox.jpeg
laddbox göteborg elfirma.png

Kista Elektriker levererar smarta laddlösningar, som laddbox, laddstation från olika marknadsledande märken och tillverkare av elbilsladdare, allt till förmånliga priser. Att vi dessutom är flexibla, snabba, skickliga och trevliga att ha att göra med är något våra nöjda kunder dagligen vittnar om.

 

Många funderar idag på att skaffa elbil med tanke på miljön, och därför har vi på Kista Elektriker valt att specialisera oss på laddboxar till just elbilar, men där vi givetvis även kan installera och även felsöka laddstolpar eller andra former av laddstationer till elbilar.

 

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med hela projektet, vi planerar, köper in och installerar rätt elbilsladdare för just dig, så att du kan vara fullständigt nöjd med resultatet. Vi ser till att din elbil får den spänning den behöver, oavsett vilken laddstation eller elbil du har!

ELEKTIRKER ELBILSLADDARE GÖTEBORG.jpeg

Easee Laddbox 22kw

fr. 6 990:-

Monterat och klart!

(* inkl.moms och efter grön teknikavdrag)

Kista Elektriker - Experter på Laddboxar!

Vi på Kista Elektriker vet vikten av kvalitet och hållbarhet och därför har vi valt att specialisera oss på elbilsladdare. Vi behöver gemensamt som samhälle göra förändringar för att möta framtiden och tänka på miljön där hållbara lösningar är nyckeln. Framtiden ser vi ligger i elbilen och till den krävs det laddstationer! Gemensamt kan vi göra skillnad för miljön och samtidigt göra gott för din plånbok! Kontakta oss idag så får du hjälp av certifierade elektriker och elinstallatörer på en elfirma som vill värna om miljön och framtiden!

bottom of page